Intieme laser: Vaginaverjonging & urineverlies

In de afgelopen jaren is er een toenemende belangstelling voor niet-chirurgische methoden om vaginale verjonging en urineverlies aan te pakken. Een van de opkomende behandelingen die aandacht heeft getrokken, is de laserbehandeling van Fotona.

Wat is de Fotona IntimaLase laserbehandeling?

Fotona is een gerenommeerd bedrijf op het gebied van medische lasers en heeft een specifieke laserbehandeling ontwikkeld die wordt toegepast om de vaginale stevigheid te verbeteren en urineverlies te verminderen.

Vaginaverjonging

Naarmate vrouwen ouder worden of na de bevalling kan het vaginale weefsel zijn elasticiteit en stevigheid verliezen. De Fotona laserbehandeling stimuleert de collageenproductie in het vaginale weefsel, wat kan leiden tot een verbeterde tonus en elasticiteit waardoor de vaginale strakheid hersteld wordt.

Urineverlies

Veel vrouwen ervaren urineverlies, met name bij inspanning of tijdens het niezen of hoesten. De Fotona laserbehandeling richt zich op het versterken van de bekkenbodemspieren en het herstellen van de functionaliteit van de urethra. Hierdoor zal het urineverlies verminderen en zal het gevoel van controle vergroten.

Ervaringen

Hoewel de Fotona IntimaLase behandeling nog redelijk nieuw is, zijn de resultaten ervan erg veelbelovend. Maar liefst 97% van de behandelde vrouwen geeft aan een duidelijke verbetering te merken. Ook binnen onze eigen kliniek, zijn de patiënten erg lovend over deze behandeling.

Benieuwd of je hier zelf ook voor in aanmerking komt? Maak alvast een eerste (gratis) informatieve afspraak bij onze specialiste.

calender-arrow-wide

Maak een afspraak

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar jouw wensen en staan je graag bij met al je vragen.

arrow-quotes

Bedankt voor de goede zorg...top grt linda

Linda