Fractionele laser (laserpeeling)

Als het gaat om huidverzorging en huidverbetering, denken we vaak aan een gelaatsbehandeling of peeling. Hoewel dit erg goede behandelingen zijn om je huid te verzorgen, zijn de resultaten meestal beperkt. Daarom kiezen meer en meer mensen voor een behandeling die een duidelijk zichtbaar en meer permanent resultaat geeft: de fractionele laser.

Hoe werkt het?

In tegenstelling tot traditionele lasers die de hele huidlaag behandelen, werkt de fractionele erbium laser door kleine microscopische gaatjes te maken in de huid terwijl het omliggende weefsel onaangetast blijft. Dit cre√ęert een fractie, vandaar de naam ‚Äúfractionele‚ÄĚ laserbehandeling.

Na de behandeling begint de huid met het natuurlijke genezingsproces. Dit omvat de aanmaak van nieuwe collageen- en elastinevezels, wat resulteert in een gladdere, stralende huid.

  • Huidverjonging: de behandeling stimuleert de aanmaak van collegaan en elastine, waardoor fijne lijntjes, rimpels en huidverslapping zichtbaar verminderen. 
  • Vermindering van littekens: de fractionele erbium laser is effectief bij het verminderen van acn√© littekens en andere huidonregelmatigheden. 
  • Verbetering huidtextuur: ook ongelijkmatige huidtextuur en pigmentproblemen, zoals ouderdomsvlekken en zonneschade worden minder zichtbaar 
  • Minimale downtime: in vergelijking met sommige andere laserbehandelingen is de hersteltijd korter, afhankelijk van de intensiteit is de roodheid na enkele dagen volledig weggetrokken. 

Na de behandeling

Na de behandeling is het belangrijk om je huid goed te verzorgen en af te schermen van de zon. Deze behandeling wordt daarom nooit in de zomer uitgevoerd. De herfst en wintermaandag zijn dus ideaal om je huid een stevige opfrisbeurt te geven.

Boek hier alvast je eerste informatieve afspraak.

calender-arrow-wide

Maak een afspraak

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar jouw wensen en staan je graag bij met al je vragen.

arrow-quotes

Bedankt voor de goede zorg...top grt linda

Linda