Permanente laserontharing

Voor velen van ons is het ritueel van scheren, harsen of epileren een tijdrovende taak. Door de stoppeltjes of ontstekingen die kort erna weer de kop opsteken, is het dan ook nog eens erg ondankbaar. Meer en meer mensen kiezen daarom voor een meer permanente oplossing: laserontharing.

Voor wie

Permanente laserontharing is ideaal voor iedereen die last heeft van overmatige haargroei of ontstekingen van de haarzakjes. Maar ook als je gewoon graag glad door het leven wilt gaan, is lasertherapie de oplossing. Zowel mannen als vrouwen, lichte als donkere huidtypes kunnen in onze kliniek terecht voor deze behandeling.

Hoe werkt het?

Onze Fotona Dynamis laser is één van de meest effectieve lasers op vlak van permanente laserontharing. De behandeling met Nd:YAG-laserlicht is namelijk veel efficiënter dan traditionele lasers. Waar traditionele lasers zich enkel richten op het pigment in de haartjes, kan onze laser tot diep in het haarzakje doordringen. Omdat we hierdoor geen schade aanrichten aan melanine in de huid, kan deze laser dus ook veilig gebruikt worden bij donkere huidtypes.

Bekijk hier hoe de Fotona Dynamis laserontharing in z’n werk gaat.

De behandeling

Afhankelijk van de grootte van de te behandelen zone, gaat deze behandeling over het algemeen erg vlot en wordt ze niet als pijnlijk ervaren. De meeste vergelijken het met een elastiekje dat tegen de huid aantikt.

We adviseren 6 à 8 (tot 10) behandelingen om een blijvend resultaat te bekomen. Tussen de behandelingen is een wachttijd van 6 tot 8 weken geadviseerd. Net zoals bij andere laserbehandelingen, dien je directe zon op de behandelde zone te vermijden gedurende de behandelperiode.  De herfst is daarom de ideale periode om met de behandeling te starten, als je met een gladde huid de zomer tegemoet wilt gaan.

Boek hier alvast je eerste informatieve afspraak met onze laserspecialiste.

calender-arrow-wide

Maak een afspraak

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar jouw wensen en staan je graag bij met al je vragen.

arrow-quotes

Bedankt voor de goede zorg...top grt linda

Linda