Fotona 4D laserfacelift

De zoektocht naar een jeugdige uitstraling en een gezonde huid is iets wat veel mensen bezighoudt. Gelukkig evolueert de wereld van de esthetische geneeskunde voortdurend, met nieuwe technologie√ęn en behandelingen die er steeds meer in slagen om de tekenen van veroudering effectief te bestrijden. E√©n van de koplopers op dit gebied is de Fotona 4D laserfacelift. Een behandeling waar o.a. Kim Kardashian bij zweert om haar huid glad en jong te houden.

Wat is de Fotona 4D laserfacelift?

De Fotona 4D laserfacelift is een medische, niet-chirurgische methode voor huidverjonging en -verstrakking. De laser werkt op verschillende lagen van de huid waardoor er optimaal gewerkt kan worden op het verbeteren ervan. Het woord ‚Äú4D‚ÄĚ verwijst naar de vier dimensies van de behandeling, die allemaal gericht zijn op het bereiken van een jeugdige uitstraling.

  • Stap 1D (SmoothLiftin): het klinkt misschien vreemd, maar deze behandeling start aan de binnenkant van je mond. Hier gebruiken we de niet-ablatieve Erbium:YAG laser om de huid rond de mond en kaaklijn te verstrakken. Zo zullen onder andere de neus-lip plooien en expressielijnen rond de mond verminderen.
  • Stap 2D (FRAC3): in stap 2 worden diepere rimpels, imperfecties en pigmentvlekken aangepakt door warmte pieken in de huid af te geven met een Nd:Yag laser.
  • Stap 3D (PIANO): de 3e stap is een verderzetting van de Nd:Yag laser, deze keer wordt de huid verwarmd met een lange puls. Door de huid tot in de diepte te verwarmen wordt de toekomstige aanmaak van collageen gestimuleerd om de huid uiteindelijk extra te verstrakken.
  • Stap 4D (SupErficial): de behandeling eindigt met een Erbium laser peeling. Afhankelijk van jouw wensen kan de intensiteit hiervan aangepast worden van een lichte peeling tot een intensievere peeling. Deze laatste stap verwijderd dode huidcellen, oppervlakkige verkleuringen, fijne lijntjes en oneffenheden waardoor je huid er na enkele dagen meteen fris en stralend uit zal zien.

Bekijk de behandeling hier.

Na de behandeling

Voor een optimaal resultaat, adviseren we om de behandeling 3 tot 4 keer uit te voeren met een tussentijd van 4 tot 6 weken tussen elke behandeling.

Na de behandeling is de huid meestal rood en voelt ze branderig aan. Het kan enkele dagen duren voor de roodheid volledig weggetrokken is. Om de huid te verzachten, adviseren we daarom om de eerste dagen Flamigel op de huid aan te brengen. Gedurende heel de behandelperiode dien je felle zon en zonnebank te vermijden en bescherm je je huid best met een SPF factor 50.

Resultaat

Het aanmaken van collageen heeft helaas wat tijd nodig. Het lichaam start met het aanmaken van extra collageen vanaf 3 maanden na de behandeling, over het algemeen zal je tussen de 3 tot 9 maanden na de behandeling een optimaal resultaat bekomen. Om het resultaat te behouden, laat je de behandeling best elk jaar √©√©nmalig herhalen.   

Benieuwd of deze behandeling iets voor jou is? Boek hier alvast je eerste informatieve afspraak.

calender-arrow-wide

Maak een afspraak

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar jouw wensen en staan je graag bij met al je vragen.

arrow-quotes

Bedankt voor de goede zorg...top grt linda

Linda