Week van de huidtherapie

Vandaag start de week van de huidtherapie. We focussen ons deze week daarom op verschillende huidproblemen en geven meer info over de beste oplossing d.m.v. één van onze gespecialiseerde laserbehandelingen.

Belang van huidtherapie

Onze huid is ons grootste orgaan en speelt een cruciale rol in ons zelfvertrouwen en algehele welzijn. Gelukkig biedt de moderne huidtherapie een breed scala aan geavanceerde technieken om huidaandoeningen te behandelen en de natuurlijke schoonheid van de huid te verbeteren.

Huidtherapie vs. huidverzorging

Om onze huid gezond te houden, is een goede dagelijkse huidverzorging de eerste en belangrijkste stap. Hier zou voor iedereen het dagelijks gebruiken van een SPF op nummer 1 moeten staan. Verder kan je je huidverzorging best zo goed mogelijk aanpassen aan jouw persoonlijke noden, bv: droge huid, vette huid, beginnende rimpels, hyperpigmentatie,…

Als je dagelijkse huidverzorging echter niet voldoende resultaat geeft of als je huidproblemen te ernstig zijn, kan je je standaard huidverzorging best aanvullen met huidtherapie. Wist je dat er een gespecialiseerde laserbehandeling bestaat voor zowat elk huidprobleem?

Lasertherapie

Niet elk type laser mag zomaar door iedereen gebruikt worden. Onze gespecialiseerde laserbehandelingen zijn geavanceerde medische procedures waarbij laserlicht wordt gebruikt om zowel puur cosmetische behandelingen uit te voeren als diverse huidaandoeningen aan te pakken. Dit type laser zal je dan ook enkel in een medische setting terugvinden.

Verschillende behandelingen

Laserbehandelingen werken op basis van selectieve fotothermolyse. Dit houdt in dat de laser specifieke doelwitten in de huid, zoals pigment, bloedvaten, collageen,… selectief verwarmt zonder de omliggende huid te beschadigen.

Deze week zullen we elke dag één van onze populaire behandelingen in de kijker zetten:

  • Fotona 4D laser facelift
  • Permanente ontharing
  • Couperose en hyperpigmentatie
  • Fractionele laser (beginnende fijne lijntjes en een doffe huid)
  • Striemen en littekens
  • Vaginaverstrakking

Hou onze blog of sociale media deze week dus zeker in de gaten voor meer info!

calender-arrow-wide

Maak een afspraak

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar jouw wensen en staan je graag bij met al je vragen.

arrow-quotes

Bedankt voor de goede zorg...top grt linda

Linda