Skincare – SPF in je dagelijkse routine

Van zodra de zon tevoorschijn komt, vinden we het vanzelfsprekend om onze huid te beschermen met een zonnefactor. Wist je echter dat een crème met zonnefactor ook tijdens de wintermaanden erg belangrijk is?

Heel het jaar door smeren 

Tijdens de herfst en wintermaanden verdwijnt de zon meestal achter de wolken. Maar zelfs als de zon niet zichtbaar is, kunnen UV stralen tot diep in je huid dringen. Je huid zal natuurlijk geen instant reactie vertonen op de zon, je zal namelijk niet snel rood worden of verbranden. Dit wil echter niet zeggen dat er op lange termijn geen zichtbare effecten van deze zonneschade zullen zijn. 

Minder huidveroudering

Studies hebben reeds meermaals aangetoond dat mensen die heel het jaar door SPF smeren, op latere leeftijd veel minder last hebben van rimpels, fijne lijntjes en pigmentvlekken. Wil je er dus langer jong uitzien? Dan kan een goede SPF in je dagelijkse routine wonderen verrichten!

Laser tegen huidveroudering

Als je toch al last hebt van huidveroudering door zonneschade, kan dit in onze kliniek steeds aangepakt worden met een laserbehandeling op maat. Zo kunnen we de reeds zichtbare zonneschade alvast aanpakken, waarna je verdere huidveroudering tegen kan gaan met een goede SPF. Lees hier welke laserbehandelingen er bestaan.

calender-arrow-wide

Maak een afspraak

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar jouw wensen en staan je graag bij met al je vragen.

arrow-quotes

Bedankt voor de goede zorg...top grt linda

Linda