Wat is een Mommy-make-over?

Wat is een mommy make-over?

Eén van de mooiste dingen die een vrouw in haar leven kan doen, is een kindje op de wereld zetten. Het is echter geen geheim dat een zwangerschap veel van het lichaam eist. Hoewel je als vrouw die lichamelijke veranderingen met plezier erbij neemt, blijven helaas toch veel mama’s achter met een lichaam waar ze minder tevreden mee zijn. Deze dames kiezen daarom steeds vaker voor plastische chirurgie, met name: een mommy make-over.

Welke ingrepen vallen onder een mommy make-over?

Zoals de naam al doet uitschijnen, is een mommy make-over een combinatie van verschillende ingrepen. De chirurg zal zich vooral richten op de zones die het meest hebben geleden onder de zwangerschap, namelijk de borsten en de buik. Zo kiest de meerderheid van de vrouwen voor een borstvergroting of borstlift in combinatie met een mini -of volledige buikwandcorrectie.

De chirurg probeert steeds om je één keer te behandelen aan de verschillende probleemzones. Omwille van medische redenen (je gezondheid gaat natuurlijk altijd voor!) kan het soms echter nodig zijn om de ingrepen in verschillende fases door te laten gaan. Dit is iets wat je tijdens de consultatie met je chirurg uitgebreid zal bespreken.

Is een mommy make-over iets voor jou?

Eerst en vooral is het belangrijk dat je je lichaam voldoende hersteltijd gunt na je bevalling. Ook raden we aan om te wachten tot je kinderwens volledig vervuld is, zo voorkom je dat de resultaten van de ingreep ongedaan worden gemaakt. Als dit het geval is, ben je zeker welkom om je opties met één van onze chirurgen te bespreken. Zij zullen samen met jou kijken of en voor welke ingrepen je in aanmerking komt.

calender-arrow-wide

Maak een afspraak

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar jouw wensen en staan je graag bij met al je vragen.

arrow-quotes

Bedankt voor de goede zorg...top grt linda

Linda