Stralend de feestdagen tegemoet

Nog exact 1 maand en de feestdagen staan weer voor de deur. Hét moment waarop iedereen er op z’n best uit wilt zien. Vergeet echter niet dat je enkel volledig kan stralen, als je huid dit ook doet. Wij delen daarom de 3 beste behandelingen om de feestdagen stralend tegemoet te gaan.

BTX & fillers

Een fillerbehandeling geeft je instant resultaat bij volumeverlies of diepe rimpels.

BTX is dan weer de ideale oplossing tegen voorhoofdrimpels en kraaienpootjes. Het resultaat is na maximaal 14 dagen zichtbaar.

Deze behandelingen zijn dus ideaal om er kort voor de feestdagen toch nog stralend uit te zien.

Fotona 4D laser facelift & fractionele laser

Het eindresultaat van een laserbehandeling laat altijd even op zich wachten, collageen heeft namelijk een tijdje nodig om in actie te schieten. Je zal echter wel al enkele dagen na de behandeling kunnen genieten van een frisse, gezonde gloed waardoor je er tijdens de feestdagen alvast stralens uit zal zien.

Een goede nachtrust

Als je toch te laat bent met het inplannen van een behandeling, zorg er dan zeker voor dat je de laatste weken voor de feestdagen voldoende slaapt.

Het is namelijk wetenschappelijk bewezen dat mensen die voldoende slapen, er ook écht mooier uitzien.

Nog snel je behandeling inplannen? Boek ze hier online, of bel ons even op: 013 39 37 00

calender-arrow-wide

Maak een afspraak

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar jouw wensen en staan je graag bij met al je vragen.

arrow-quotes

Bedankt voor de goede zorg...top grt linda

Linda